GERDER

hakkımızda  |   iletişim  | Almanca

Duyurular   Üyeler   |   Etkinlikler   |   Üyelik   |  Tüzük   |   Kurullar   |     Bülten
etkinlik duyuruları

DİYALOG. Interkulturelle Zeitschrift für Germanistik dergimiz

ULUSAL SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLER VERİ TABANI DERGİ LİSTESİ'ne alınmıştır

Saygıdeğer Üyelerimiz,

Yapılan incelemede; GERDER yayın organı olarak 2013 yılında online olarak yayınlamaya başladığımız DİYALOG. Interkulturelle Zeitschrift für Germanistik Dergimiz TÜBİTAK ULAKBIM tarafından Sosyal ve Beşeri Bilimler Veri Tabanı Dergi Listesi'ne (TR Dizin'e) alınarak 2013 yılından itibaren dizinlenmeye kabul edilmiştir. Bkz. http://cabim.ulakbim.gov.tr/tr-dizin/tr-dizinde-dizinlenen-dergi-listesi/

Bu durumda 2013 yılından itibaren DİYALOG'da makalesi yayınlanan üyelerimiz ve yazarlarımız, bu yayınlarını DOÇENTLİK BAŞVURUSU için kullanabileceklerdir.

Bu süreçte hakemlik ve yazarlık yaparak katkı veren tüm üyelerimizi, ayrıca redaksiyon aşamasında ve derginin web sayfasına yüklenmesinde görev alan tüm çalışma arkadaşlarımızı kutlar, kendilerine içtenlikle teşekkür ederiz.

Derneğimiz, ayrıca daha önce Ankara Goetheinstitut tarafından basılı olarak yayınlanan DİYALOG'un eski sayılarını da www.gerder.org.tr adresinde PDF formatında üyelerimizin kullanımına sunmuştur. Bu kapsamda yayın hakkını elinde bulunduran ve bize bu olanağı sağlayan Ankara Alman Kültür Merkezi (Goetheinstitut Ankara) yönetimine çok teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

DİYALOG Ailesi